Interceptadas dos pateras con 30 inmigrantes en aguas de Cabrera (Mallorca)

Redacción | 14/08/2022

La Guardia Civil ha interceptado a últimas horas de este sábado dos pateras con 30 inmigrantes a bordo en aguas de la isla de Cabrera, al sur de Mallorca.

La primera de las pateras ha sido localizada hacia las 20.45 horas. La Guardia Civil y Salvamento Marítimo han rescatado a 10 personas de origen magrebí en aparente buen estado de salud, ha informado la Delegación del Gobierno en las islas.

Minutos después, sobre las 21.25 horas, mediante avistamiento previo por el Sistema Integrado de Vigilancia Exterior de la Guardia Civil, ha sido interceptada otra embarcación tipo patera en aguas de la isla de Cabrera con 20 inmigrantes de origen magrebí.

Se trata de la tercera patera interceptada esta jornada en aguas de Mallorca, después de que este sábado a las 1.55 horas fuera localizada una embarcación de este tipo con 8 migrantes a bordo en s'Estanyol, al sur de la isla.

Con estos dos últimos grupos de 30 inmigrantes rescatados en aguas de Mallorca, en lo que va de año han llegado a costas baleares 54 pateras con 910 personas a bordo.

Sentimiento general

Si te equivocas de voto, puedes desmarcarlo volviendo a hacer clic en el voto erróneo.
3
Comentarios

Hola!, escribe un comentario para esta noticia.Comentar


  • Fausto - 14 de Agosto de 2022 a las 10:33
    I les paparres de Madrid actuen talment Judes es venen a la uniø europea per un grapat de milions per tal que Ceuta, Melilla i Canàries (de moment) acullin els invasors clandestins que ningú vol al seu paīs. La notícia va sortir la setmana passada. Panda de paparres venudes als globalistes que fan de nosaltess l’abocador, el femer pudent, d’Europa. Pocavergonyes! Que un tribunal popular els pisi allà a on mereixen. Quants gigadistes ens desembarquen??? Que responguin de tot les paparres
    Responder
    0
  • Fausto - 14 de Agosto de 2022 a las 07:09
    Aquests 910 invasors tan volguts per les paparres( “Encenem aquest llum perquè vegin el camī d’una terra d’acollida” va dir la santiago que xupa dels nostres. I “Treballam per donar-los una acollida el més digna possible” , la del bar de copes quan ella ho prohibia als mallorquins), aquests 910 invasors, de la merda més pudenta de tot el planeta, amb casa pagada amb els nostres imposts que ens asfixien, amb religió mahometana als centres públics, amb barra lliure per robar, apunyalar, violar, okupar...,; amb sanitat pagada per nosaltres; amb escoles que omplen i ens nostres fills queden marginats ja que els seus tenen beques de menjador, de llibres i de tot; ajudes d’electricutat, ajudes de menjar.... Aquesta escòria cria com a rates, un cada any i molts tenen un parell de dones ( una mitjana desis per dona). Una escòria que mai per mai s’integra, són ells que ens volen integrar a nosaltres a la morea. Un personal que exigeix i exigeix drets i més drets ( animats per les paparres polítiques que xupen dels nostres), cap deure niles paparres sols els ho insinuen. Una escòria invasora que només du delunqüència i terror. Argèlia va robar aigües territorials de Cabrera i cap paparra (ben alerta) ha moure un dit perquè amollin les nostres aigües que ens han robat. Quin panirama! Si diem això que jo dic resulta que som racistes, per tant ens volen callats mentre profanen la terra amb merda pudenta i insulten els ciutadans que hem de mantenir aquest abocador amb la nostra feina, amb els nistres imposts. Paparres, a porgar fum!!! Que un tribunal popular les jurgi per alta traïció!!
    Responder
    1
  • Rosa - 14 de Agosto de 2022 a las 00:21
    El Marlaska no tiene nada que decir sobre la seguridad de Mallorca ? , mejor dicho la inseguridad que padecemos y que lleva empeorando desde que está en el gobierno ; ya estamos en el primer lugar del podio. Nadie entiende como no les da vergüenza al actual gobierno con su buenismo hipócrita y justicia tercermundista .Espabilen de una pu*a vez o de lo contrario tendrá que venir Vox y pegar una patada al brasero. Moveros que falta poco para las elecciones , aunque si en el tiempo que habéis estado nos habéis puesto en el primer lugar de delincuencia de España , ya dudo que hagáis algo .
    Responder
    7
Lo más visto de la semana
Lo más comentado de la semana